Particuliere Verzekeringen

  • Home
  • Particuliere Verzekeringen
image

Mijn Woning

De brandverzekering dekt meer dan enkel brandschade aan mijn woning en inboedel. Vele andere risico's zoals storm, hagel, waterschade, ontploffingen, aansprakelijkheid gebouw enz... worden hierdoor gedekt.

image

Mijn auto/moto

Een aansprakelijkheidsverzekering BA-Motorrijtuigen is wettelijk verplicht. Daarnaast kan ik de eigen schade aan mijn voertuig verzekeren middels een gedeeltelijke of volledige omnium. Een bijstandsverzekering, die mij bij een ongeval uit de nood helpt, is daarbij een belangrijke aanvulling.

image

Mijn Fiets

De fietsverzekering dekt de lichamelijke schade aan mezelf als fietser en de materiële schade aan mijn fiets. Daarnaast kan mijn fiets ook verzekerd worden tegen diefstal.

image

Mijn gezin

Een familiale polis dekt de lichamelijke en materiële schade die ik of mijn gezinsleden tijdens het privéleven veroorzaak aan derden. Bijvoorbeeld: ik steek te voet een straat over zonder een aankomend voertuig op te merken. De bestuurder van dit voertuig moet uitwijken en er volgt een ongeval met zware materiële en lichamelijke schade tot gevolg. De mogelijkheid bestaat dat ik aansprakelijk word gesteld en moet opdraaien voor de vergoeding van de volledige schade aan de slachtoffers.

image

Mijn gezondheid

'De stoel waarop ik zit, is beter verzekerd dan ikzelf' is helaas nog veel te vaak realiteit. Mijn gezondheid is mijn belangrijkste bezitting en tevens de meest kwetsbare. Een ziekenhuisopname, invaliditeit, tijdelijk of permanent verlies van arbeidsvermogen door ongeval of ziekte, kunnen zware financiële gevolgen hebben. Ook voor deze risico's bestaan oplossingen op maat van mijn persoonlijke behoeften.

image

Mijn pensioen

Dat het wettelijk pensioen ontoereikend is om mijn levensstandaard te kunnen behouden is bekend. Door fiscale optimalisatie kan ik niet alleen op lange termijn een belangrijk kapitaal bijeensparen, maar tevens vandaag al een mooi fiscaal voordeel genieten.

image

Mijn vakantie

Naar het buitenland gaan voor werk en/of vakantie brengt specifieke risico's met zich mee zoals bagageverlies, nood aan repatriëring na een ongeval of ziekte, bijstand op de weg etc... Een reisverzekering op maat kan dit risico opvangen.

image

Mijn woonlening

Ik wens een woonkrediet, heb ik dan een schuldsaldoverzekering nodig? Deze beschermt mijzelf en mijn gezin bij een overlijden van één van de kredietnemers tijdens de looptijd van het krediet. Mogelijk kan ik hiervoor zelfs een belastingvoordeel genieten. Nu dat de woonbonus niet meer bestaat, kan dat extra interessant zijn.

image

Mijn rechtsbijstand

In een gerechtelijke procedure verzeild geraken kan elk moment gebeuren. De advocaatkosten kunnen heel snel en heel hoog oplopen. Ook hiervoor kan ik voor budgetvriendelijke oplossingen kiezen, mét of zonder fiscaal voordeel voor mij als particulier.